Välj svensktillverkade sängar!

Men se till att de är från Småland!

Svensk kvalitet och hållbarhet

Tack vare sin rika tillgång till virke och hantverkskunnande har det producerats kvalitetsmöbler i Småland för möbelhandeln sedan mitten av 1800-talet. Från början enklare pinnstolar men i takt med industrialismen har utveckligen gått allt snabbare. Med modern produktionsteknik och tidlös design tillverkas fortfarande många typer av möbler i det som kallas Möbelriket. Vi på Hedy har anslutit oss till den traditionen – men på vårt sätt. Vi vill ha lika hög kvalitet som de bästa i branschen men vill att fler ska kunna köpa våra sängar och kunna njuta av sömn, vila och återhämtning samtidigt som sängarna har en modern formgivning och snygga och lättskötta textilier.

Inga mellandhänder eller uppbyggda REA-lager. 
Men det finns fler argument än så. Vår vision är att fler ska få säng för mindre. Genom en rationell tillverkningsteknik, genom att sälja direkt till dig utan mellanhänder och utan dyra butiksytor har vi kunnat kapa priserna rejält. Det är något vi gillar i Småland. Vi ser också till att du får alla produkter fraktfritt levererade så glöm lastbils- eller släphyra. Vi tillverkar inte fler sängar än vi kan sälja så även här tänker vi hållbar utveckling. När andra importerar sängar från andra länder containervis  ser vi till att inte göra mer avtryck på vår gemensamma miljö än nödvändigt.

Så när du köper säng från Småland får du inte bara en riktigt skön och bra säng, ett stycke hantverk, utan du medverkar också till en hållbar framtid.

Hitta din  svensktillverkade säng i vår guide här